EventSilkeborg er født med ét altoverskyggende formål: At udvikle Silkeborgs eventmiljø.
På tværs af musik, kunst, kultur, sport og erhverv. På tværs af venues, form, indhold og struktur. På tværs af medier og mennesker. På tværs af Silkeborg.
Vi ønsker at løfte ambitionsniveauet, interessen og synligheden.
Og en helt masse andre ting, man kunne forvente en politiker ville sige. Og høre.
Men det giver kun mening, hvis effekten kan mærkes i byen og ikke kun aflæses på papir. Derfor starter vi altid med udgangspunkt i arrangørerne.

Så hvordan kan vi hjælpe DIG?

Blog

 / Sport  / Adventure Race  / Danmarks største Adventure Race rammer Århus midt i festugen

Danmarks største Adventure Race rammer Århus midt i festugen

Med åbningen af Silkeborgmotorvejen er det blevet både nemt og hurtigt at komme fra Aarhus til Silkeborg. Men hvorfor tage den nemme vej?

Når deltagere i Yeti Adventure Challenge Silkeborg tager hul på 2017-udgaven af Danmarks største Adventure Race bliver det med start midt i Aarhus. Derfra skal de padle, svømme, løbe, cykle, klatre og navigere gennem Søhøjlandet til de når Silkeborg et døgn (!) efter startskuddet.

Seværdig start midt i Aarhus festuge
I samarbejde med AarhusEvents og Aarhus Kommune planlægger arrangørerne at lave et publikumsvenligt startloop midt i byen, hvor århusianere og kulturbygæster kan opleve et meget utraditionelt indslag i festugen.
Koncertgængere og pub-crawlere vil pludselig blive overhalet indenom af ekstremløbere i intens positionskamp. I næste nu springer de ombord på et paddleboard i åen og padler mod havnen med et par sjove forhindringer på vejen… Og så er de væk. På vej. Ud i natten og ud på eventyr.

Fra Kulturhovedstaden til Outdoor hovedstaden
Netop i år, hvor ekstra mange turister gæster byen i anledning af Aarhus 2017, har Silkeborg i al beskedenhed også udnævnt sig selv til Danmarks Outdoor Hovedstad. Så det er en helt unik mulighed for at lægge ruten fra hovedstad til hovedstad og give både deltagerne og de mange gæster i Aarhus en once-in-a-lifetime oplevelse.
Sædvanligvis planlægges Adventure Race som et loop med start og mål samme sted, men følelsen af ekspedition og eventyr bliver langt mere autentisk, når rejsen går fra A til B

Også plads til motionisten
24 timers non-stop ekstremsport er selvfølgelig ikke ligefrem en bredde-idræt. Men almindelige motionister kan få en stor og anderledes motionsoplevelse ved at deltage på Fighter-distancen, hvor 5-8 km løb og ca. 20 km MTB suppleres af en række ukendte og udfordrende outdoor-discipliner. Det hele foregår med kort og kompas i hold af 3 og vindertiden forventes at være ca 4 timer.

Ingen kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.